Despre noi

Asociatia de Ajutor Mutual Bucuresti a fost infiintata cu sprijinul financiar si logistic al Guvernului Flamand, al Mutualitatii Crestine din Belgia, Crucea Alb-Galbena Flandra si Crucea Alb Galbena Romania. Istoria incepe in urma cu zece ani, cand Guvernul Flamand si Mutualitatea Crestina din Belgia au dezvoltat un Proiect pentru acordarea de servicii, in scopul recuperarii pacientilor cu probleme de mobilitate, dupa modelul flamand si adaptat la realitatea romaneasca. Drumul a fost lung si greu, dar timp de sase ani partenerii belgieni au fost alaturi de noi si ne-au invatat sa ne gestionam resursele umane si financiare. Ne-au impus reguli, criterii de selectie si evaluare ne-au ajutat sa crestem ca o institutie profesionista. Prin conceptul mutualist ne-au dezvoltat sentimentul de SOLIDARITATE.

Avem sase angajati, sapte voluntari si 2243 de membri, care au beneficiat de serviciile noastre. Suntem acreditati de Ministerul Sanatatii si Ministerul Muncii.

ADAM BU a dovedit ca are o echipa de profesionisti, castigand increderea partenerilor belgieni si a numeroaselor clinici universitare de Neurologie, Ortopedie, Traumatologie, Recuperare. Acesta este o particica din traseul celor zece ani de activitate.

Ce isi propune ADAM-BU ?

Sa promoveze starea de bine, fizica, psihica si sociala a membrilor sai
Sa dezvolte spiritual de solidaritate intre membrii comunitatii bucurestene
Sa creasca calitatea vietii membrilor sai
Sa stimuleze cresterea calitatii serviciilor medicale
Sa faciliteze accesul beneficiarului pentru obtinerea materialelor de recuperare, prin utilizarea mijloacelor de transport ale ADAM-BU
Sa dezvolte servicii de ingrijire la domiciliu si in asezaminte medico-sociale